Χαρακτηριστικά

Τι κάνει τα κάγκελα ασφαλείας Xdoor να ξεχωρίζουν

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΑΝΤΟΧΗ

Ακολουθούν Βασικές Συμβουλές

Στερεώνουμε την κάσα Π

(το κομμάτι με τις ενσωματωμένες βίδες, όχι το κομμάτι με το κλείδωμα) στον τοίχο είτε με ούπα είτε με τσιμεντόβιδες αφού την τρυπήσουμε σε τέσσερα σημεία. ΠΡΟΣΟΧΗ το σημείο με την λάμα να είναι στο άνω μέρος.

Σταθεροποιούμε με βίδα στο πάτωμα

Σταθεροποιούμε με βίδα στο πάτωμα (όπου μπορούμε), το μικρό κομμάτι πρέπει να είναι στο πίσω μέρος.

Συρταρώνουμε την ψάθα

του κάγκελου στον πάνω οδηγό (σχήματος Ω) και κρεμάμε τον πάνω οδηγό στην λάμα, όπου είναι ενσωματωμένη στην κάσα Π (Η φορά της ψάθας πρέπει να είναι με την κλειδαριά στην όψη, όχι στο πίσω μέρος που είναι οι βίδες του Π).

Φέρνουμε το πίσω μέρος του κάγκελου να

περάσουν τα πηχάκια του ανάμεσα στις βίδες της κάσας Π που σταθεροποιήσαμε αρχικά και βιδώνουμε τις βίδες μαζί με τα λαμάκια έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί πλήρως.

Οδηγίες συντήρησης

Χρησιμοποιούμε σπρέι στα μεταλλικά κινούμενα μέρη κάθε 6 μήνες και ελέγχουμε την κλειδαριά και τα αντικρίσματα.

Τοποθετούμε το αντίκρισμα σχήματος Π

Τοποθετούμε το αντίκρισμα σχήματος Π με τα κλειδώματα στον τοίχο είτε με ούπα είτε με τσιμεντόβιδες αφού το τρυπήσουμε σε τέσσερα σημεία.

Κάνουμε τεχνικό έλεγχό

εάν η κλειδαριά κλειδώνει σωστά, το κλειδί πρέπει να περιστρέφετε πλήρως και να βγαίνει ανεμπόδιστα. Εάν αυτό δεν συμβαίνει ευθυγραμμίζουμε το κινητό σημείο της ψάθας. Εάν εξακολουθεί να συμβαίνει ρυθμίζουμε λίγο τα αντικρίσματα όπου βρίσκονται στην κάσα Π.

Σέρνουμε την ψάθα του κάγκελού

Σέρνουμε την ψάθα του κάγκελού μπροστά έτσι ώστε να πέσει στα αντικρίσματα και τοποθετούμε το κάτω μέρος (σπαστή ποδιά).

Σημαντικό

Σημαντικό είναι στην ολοκλήρωση της τοποθέτησης να μην ξεχάσουμε να καταστρέψουμε το κεφάλι κάθε βίδας στήριξης, ώστε να μην είναι εφικτό να ξεβιδωθούν.

Δεν ξεχνάμε

Δεν ξεχνάμε κλειδώνοντας το κάγκελο να αφαιρούμε το κλειδί. Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια εάν έχουμε αφήσει το κλειδί επάνω.

Αίτημα προσφοράς
κάγκελων ασφαλείας