Κάγκελα ασφαλείας σε διαμέρισμα σε ψηλό όροφο

Ποιός είπε ότι μόνο οι ισόγειες κατοικίες και επαγγελματικοί χώροι χρειάζονται κάγκελα ασφαλείας; Μόλις τοποθετήσαμε κάγκελα ασφαλείας σε διαμέρισμα 6ου ορόφου στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί όμως χρειάστηκαν οι ένοικοι κάγκελα, όταν κατοικούν σε τόσο ψηλό όροφο.

Αν δεν έχει τύχει να ακούσετε στα δελτία ειδήσεων και σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαρρήξεις που έγιναν μέσα από τις ταράτσες πολυκατοικιών. Βλέπετε οι κακοποιοί χρησιμοποιούν πολύ συχνά και κατεβαίνουν στον κύριο στόχο τους  ,το συχνά αφύλακτο δώμα, εφόσον αυτό φυσικά επικοινωνεί με το  κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.

Μια απλή αναζήτηση στην google που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ για διαρρήξεις σε ταράτσες πολυκατοικιών θα σας εκπλήξουν σίγουρα και πιθανότατα θα σας θορυβήσουν. Ναι είναι εξίσου επικίνδυνα ιοι ψηλοί όροφοι ορισμένες φορές και πιο πολύ από τους χαμηλούς οροφούς και εξηγούμαστε άμεσα.

Αν κάνει κάποιος διάρρηξη στο ισόγειο ή στον πρώτο όροφο βάζει τον εαυτό του στον κίνδυνο της σύλληψης, αφού πιθανότατα θα τον αντιληφθούν οι γείτονες ή οι διερχόμενοι από το δρόμο. Οι διαρρήκτες στην πολυκατοικία, που μόλις τοποθετήσαμε τα κάγκελα, μπαίνανε από την είσοδο απαρατήρητοι λόγω πολλών διαμερισμάτων. Όταν μιλάμε για πολυκατοικίες, κανείς  δεν αναρωτιέται ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν. Ανεβαίναν στην ταράτσα και από εκεί το να κατέβουν στα μπαλκόνια των πάνω ορόφων ήταν παιχνιδάκι.

Βλέπετε λοιπόν στις φωτογραφίες μας τις ενέργειες που κάναμε προκειμένου τοποθετώντας συρόμενα κάγκελα ασφαλείας σε έκτο όροφο στο κέντρο της Αθήνας σε ενοικιαζόμενα studio . Οι διαρρήκτες στην προκειμένη πολυκατοικία μπαίνανε από την είσοδο απαρατήρητοι λόγω πολλών διαμερισμάτων( Κανείς δεν αναρωτιέται ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν) Ανεβαίναν στην ταράτσα και Μετά το να κατέβουν στα μπαλκόνια των πάνω ορόφων ήταν κάτι εύκολο.

Αίτημα προσφοράς
κάγκελων ασφαλείας